2 Ağustos 2008 Cumartesi

Konfor Mystery Yataklarinin Ozellikleri

Mobilya dendiğinde ilk akla gelen kelime “konfor” dur. Konfor yatak ve mobilyaları, 40 yılı aşkın deneyimi, moda yaratan tasarımları ile rahatlığı şıklıkla bütünlüyor.

Yepyeni yatak serisi Mystery ile mükemmel uykuyu garanti eden Konfor Mobilya, Passion ile kendinizi kral ya da kraliçe gibi hissetmenizi sağlıyor.

Kumaşı, kapitonesi yani herşeyiyle çok farklı olan bu yatak, uyku alışkanlığınızdan, rüyalarınıza kadar her şeyinizi mükemmelleştiriyor.

Konfor Mobilya, Mystery Serisi’nin ilk yatağı Passion’da Pocketspring yay sistemi kullanıyor. Yay sitemlerinin farklı olması, sertlik düzeyi, vücut tipi gibi bir çok faktöre göre değişiyor.

Uyku esnasında ki her türlü ortopedik ihtiyaca kaliteli alternatifler sunarak cevap veriyor. Pocketspring yay sistemi’nin en belirgin özelliği her yayın sürtünme, aşınmayı önlemek amacıyla ayrı ayrı tela kılıflara yerleştirilmiş olması ve vücudun ağırlık merkezlerine göre farklı dirençte yay dizilimi kullanılmış olmasıdır. Böylece yatak ve yaylar deforme olmuyor ve mükemmel ergonomi sağlıyor.

Türkiyede bir ilke imza atan Konfor Mobilya, Mystery serisinin Passion yatağında kullanılan ”HyCare” ve “Hydrofast” teknojisi ile hijyenik ve yumuşacık bir uyku ortamı sağlıyor.

Passion yataklar, Türkiye’de ilk kez kullanılan ”HyCare” ve “Hydrofast” teknolojisi ile işlenmiş özel kapitone ve gelişmiş teknoloji ürünü yay sistemlerine ek olarak ergonomik bir uyku için Visco malzeme ile güçlendirilmiştir.

Visco malzeme ısı ile vücudun şeklini alması, kan dolaşımını ideal seviyede tutması, dönme hareketini en aza indirmesi gibi özellikleri sağlıklı ve ortopedik bir uykuyu garantiliyor.

Böylece kusursuz ve deliksiz bir uykuyu sürekli olarak sağlanmış oluyor. Passion yataklar Visco malzeme ve yay sistemleri vücut şeklini korurken, özel kumaş ve kapitoneler ile hijyenik ve sağlıklı bir uykuyu sağlıyorlar.

Konfor Mobilya, ürünleri, kalitesiyle ve avantajlı fırsatlarıyla mekanları yaşamaya değer alanlara dönüştürüyor ve ayrıcalıklı mekanlarda yaşamak isteyen tüm müşterilerine güler yüzlü ve kaliteli hizmeti sunuyor.

Hiç yorum yok: